Verzend info

Verzendkosten:

Voor de verzendkosten van uw bestelling binnen België hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag en volume/lengte/palletvracht van het desbetreffende artikel.

Gezien de complexiteit voor het berekenen van deze verzendkosten worden deze uiteindelijk aan u kenbaar gemaakt in de Winkelwagen.

Levertijd:

Zodra uw bestelling in behandeling is genomen, bedraagt de levertijd gemiddeld 5 werkdagen. Besteld u meerdere producten tegelijk, dan geldt de langste levertijd. Zodra alle producten van de desbetreffende bestelling klaar zijn streeft Pchelp@home er naar om de bestelling binnen 24 uur na verzending te bezorgen.

Uw bestelling wordt op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur door een van de vervoersbedrijven geleverd op het door opgegeven bezorgadres.

Bestellingen geplaatst en betaald met Paypal op werkdagen tot 17:00 uur, worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Uw zending volgen:

Zodra uw bestelling klaar is, wordt deze verpakt en aan het door u opgegeven bezorgadres toegezonden.
U ontvangt voor het meerendeel van de pakketten een e-mail met het daarbij behorende track & trace nummer. Met behulp van dit nummer kunt u uw zending online volgen.